شرکت گل سبز فرداد میثاق (با نام تجاری گل سبز میثاق)

مثلا در مناطق جنوبی کشور زمان کشت در گلخانه از اوائل مهرماه شروع می شود و در خرداد ماه سال بعد برداشت محصول پایان می یابد. و درمناطق شمالی و مرکزی کشور که در آذر ماه و دی ماه دارای هوای ابری و سرد می باشند زمان کشت را به نحوی انتخاب می کنند که اینزمان یا آخر فصل برداشت و یا آغاز کشت باشد

به طور کلی زمان هایی که شرایط جوی نامساعد است باید از دوره کشت حذف گردد و اگر چنین کاری صورت نگیرد و زمانهای نامساعد درمیان زمان برداشت قرار گیرد کشت با مشکلات عدیده ای روبرو می شود.

انتخاب بذر

بعد از انتخاب زمان کشت باید بذر مناسب و خوبی انتخاب کنیم که بر اساس تقسیم بندی اقلیم های مناسب صورت می گیرد.مثلا برای مناطق جنوبی که زمان کشت از اوائل مهرماه شروع می شود و تا آخر خرداد سال بعد می توان برداشت محصول داشت و یامناطق شمالی و مرکزی که کار کشت از اوائل دی ماه شروع می شود بذرهای تک گل پیشنهاد می شود که دارای برگ های کوچک و مقاوم به سرما بوده و جهت دوره های طولانی مناسب می باشد ولی در اقلیم های که دو فصل کشت دارند بهتر است از واریته های پرگل که محصول زیادی در زمان کوتاه دارند استفاده گردد.

شایان ذکر است که بسیاری از کشاورزان بدون توجه به نوع واریته و زمان کشت آن و تنها به علت پر گل بودن آن اقدام به کشت در فصولی می نمایند که مناسب حال آن بذر نیست در نتیجه با مشکلاتی مواجه می شوند که برای آنها اندکی ناشناخته و غریب مینماید.کشاورزانی که آشنایی با خواص واریته های مختلف ندارند اشتباه عمده ای را مرتکب می شوند و آن این است که واریته های پر گلیرا که برای فصول بهاره کشت نموده اند و محصول خوب و زیادی برداشت کرده اند مجددا برای کشت پائیزه انتخاب می کنند.

با شروع فصل سرما و کوتاه شدن طول روز تعداد زیادی میوه های کوچک در هر بوته مشاهده می کنند که به علت ریز ماندن میوه ها بر رویساقه محصولی برداشت نمی کنند و با تصوراتی که دارند کود و سم را به گیاه تحمیل می کنند در حالی که بذر های تک گل بوده و از آن میوه کمتری مشاهده می کنند اما محصول بیشتری برداشت می شود.

نحوه کشت

پس از انتخاب بذر باید فکر نحوه کشت باشیم به طور کلی در مقابل ما دو راه برای کشت بذر قرار دارد. یکی کشت مستقیم و کشت به صورت خزانه که از این دو راه به خاطر صرفه جویی در استفاده از امکانات گلخانه ای و مراقبت بیشتر و بهتر تا جوانه زدن از کشت درخزانه بهره گیری کرد.

برای کشت مستقیم زمین باید رطوبت کافی داشته و به اصطلاح گاورو باشد و بهتر است زیر و روی بذر به مقدار مورد نیاز بیته موسریخته شود.

بهترین خاک برای کشت در گلدانهای نشاء ماده ای طبیعی به نام بیته موس می باشد که در بازار انواع خارجی و ایرانی آن یافت می شود.

اگر محل قرار گرفتن سینی نشاء دارای نور و رطوبت کافی وجود داشته باشد پس از ۴ تا ۸ روز بذر جوانه می زند و چنانچه شرایط مناسب

نبوده و عوامل نور و گرما و رطوبت به صورت دلخواه نباشد اولا در زمان جوانه زنی تاخیر ایجاد می شود و ثانیا در جریان رشد گیاه نیزاختلالاتی پدیدار خواهد شد.

توصیه می شود این نوع بذرها را به علت گرانی آنها ۴۸ ساعت قبل از کاشت در زمین و یا گلدان در یک پارچه نخی و یا پنبه ای نگهداری کرد.

باید دقت کرد قبل از این کار بذرها ابتدا در آب ولرم خیسانده شوند از طرفی باید مراقبت های لازم را به عمل آورد تا گیاه جوان بدون آفتو بیماری به زمین منتقل شود.

انتقال نشاء به زمین اصلی

وقتی بذرها سبز شدند و رشد کافی نمودند باید آنها را به زمین گلخانه منتقل کنیم.بدین منظور حفره هایی که با فاصله معین و بر اساس تراکم بوته در متر مربع محاسبه شده است بر روی بسترها تعبیه می کنیم که دقیقابه اندازه حجم خاک گلدانهای سینی نشاءمی باشد.

آنگاه با احتیاط کامل نشاء را همراه با خاک گلدان از گلدانها جدا کرده و در حفره ها قرار می دهیم.در اینجا باید مراقب باشیم تا به ریشه هاآسیبی وارد نیاید.

بعد از انتقال نشاء به زمین آبیاری را شروع می کنیم .

به یاد داشته باشیم مدت قرار گرفتن نشاء در گلدان نباید از حد معمول تجاوز کند زیرا در این صورت است که ریشه به علت حجم کم خاکدچار مشکل شده و از رشد طبیعی باز می ماند.

آموزش پرورش خیار گلخانه ای(درختی)

اسکلت بخشی از گلخانه است که پوشش پلاستیکی یا شیشه ای را نگه میدارد.اسکلت گلخانه باید محکم و سبک بود و در عین حال ارزان وبا دوام باشد و تا حد امکان سایه کمتری داشته باشد. در حال حاضر اسکلت گلخانه را بیشتر با آهن گالوانیزه و یا آلومینیم می سازند و دربعضی موارد از چوب هم استفاده میشود که هم ارزانتر است و هم ساخت آن آسانتر است، ولی این اسکلتها زود می پوسند و در ضمن برایاستحکام بیشتر باید از قطعات چوبی ضخیمتری استفاده کرد که این امر سبب کاهش نفوذ نور آفتاب بداخل گلخانه می گردد.

در حال حاضر دو نوع گلخانه رواج دارد:

۱) گلخانه دو طرفه

۲) گلخانه کوآنست

در گلخانه های دو طرفه دیوارهای جانبی عمودی هستند و سقف آنها حالت مثلثی دارد. در گلخانه کوآنست از کمانهای لوله ای یا چوبی(بیشتر لوله های فولادی) استفاده می شود در این روش کمانها را که دارای قوسی حدود ° ۱۸۰ هستند بموازات هم و بفواصل مشخص(۱.۵-۳.۵ m ) می مستحکم و یابند می اتصال بهم دارند قرار گلخانه طولی امتداد در که افقی تیرهای بوسیله کمانها و کنند می فرو زمین دراست. cm ۱۰۰- شوند. فاصله تیرهای افقی که بطور موازی در روی کمانها قرار گرفته و اولین کمان را به آخرین کمان وصل می کنند، ۱۵۰به این ترتیب یک فضای درونی بزرگ و واحد بوجود می آید. برای پوشاندن گلخانه کوآنست معمولاً از پلاستیک استفاده می کنند. بدین منظور۲۵ سیمهای گالوانیزه به موازات لوله های افقی نصب می کنند که برای پوشش پلاستیکی -۳۰cmدر فواصل بین لوله های افقی و بفاصله سطح مناسبی بوجود می آورند و پس از پوشاندن گلخانه با پلاستیک تعدادی از همین سیمها روی پوشش پلاستیکی نصب می شوند تا پوششگلخانه مستحکم تر شود.

در هنگام ساخت گلخانه باید نکات زیر را در نظر گرفت:

۱) اگر سطح گلخانه خیلی وسیع باشد کنترل درجه حرارت و تهویه آن مشکل می باشد. لذا بهتر است سطح کشت در واحدهای کوچک و جداگانه تفسیم شود. m25۰۰- ۳۰۰

۲)ارتفاع داربستی که بوته های خیار به آن بسته می شود حدود m22 است. بنابراین ارتفاع دیواره های جانبی گلخانه باید حداقل ۲ متر باشد.

۳) شیب سقف باید به اندازه ای باشد که استحکام کافی داشته باشد و آب باران و برف را روی خود نگه ندارد. از طرفی اگر ارتفاع خیلی باشد فضای اضافه گلخانه بیشتر شده و هزینه گرم کردن آن افزایش می یابد. لذا شیب را باید حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد گرفت. البته در گلخانه کوآنست بدلیل انحنای سقف این مشکل تا حدود زیادی رفع می شود.

۴) در بعضی مواقع لازم است که هوای گلخانه را خارج کنیم و چون هوای گرم سبک است و معمولاً زیر سقف می ایستد بهتر است در سقف گلخانه دریچه هایی تعبیه شود که در مواقع لازم این دریچه ها باز شده و هوای گرم خارج شود. در گلخانه های کوآنست باز و بسته کردن این دریچه ها مشکل است. لذا در دیواره های جانبی گلخانه و به فاصله ۱ تا ۵/۱ متر از سطح زمین دریچه هایی را جاسازی می کنند و در مواقع لزوم آنها را باز می کنند. در ضمن در دو انتهای گلخانه و در نزدیکی سقف دو پنکه (فن) قرار می دهند که هوای گرم زیر سقف را خارج کنند.

۵) برای اینکه در هنگام ورود به گلخانه با باز کردن در ورودی هوای گلخانه بطور ناگهانی عوض نشود بعد از در ورودی یک اتاقک کوچک تعبیهمی شود که ابتدا وارد این اتاقک می شویم و سپس به در اصلی گلخانه می رسیم و با باز کردن آن وارد فضای گلخانه می شویم.

۶) در محاسبات گلخانه ها معمولاً وزن برف را در نظر نمی گیرند. چون برف در اثرگرمای گلخانه آب می شود. ولی در مناطقی که خطرریزش برف سنگین وجود دارد باید پس از بارش گلخانه را گرم کنیم این برف سریعاً آب شود. در غیر اینصورت و بخصوص درگلخانههایدوطرفه خطر خوابیدن سقف وجود دارد.

۷) معمولاً گلخانه های دو طرفه که دارای دیواره های جانبی عمودی هستند در برابر باد به شکل مانع عمل می کنند و لذا بادهای شدید به آن خسارت میزنند. ولی گلخانه های کوآنست به دلیل قوسی شکل بودن جریان باد را ملایم می کنند. به علاوه گلخانه های کوآنست به دلیلانحنایی که دارند برف و باران را روی خود نگه نمی دارند و آب را به راحتی جاری می کنند. لذا در بیشتر نقاط جهان استفاده از گلخانههای کوآنست عمومیت بیشتری یافته است.

تحویل ساخت گلخانه اسپانیایی شرکت گل سبز فرداد میثاق (با نام تجاری گل سبز میثاق)

شرکت گل سبز فرداد میثاق با بهره گیری از تخصص و تجربه کارشناسان ایرانی ، اسپانیایی و هلندی بخش تولیدات گلخانه ای افتخار دارد با ارایه خدمات فنی و مهندسی به شرح زیر در خدمت تولید کنندکان و کشاورزان عزیز باشد.

اجرای کلید تحویل پروژه های تولید محصولات گلخانه ای شامل سبزی ها : خیار ، گوجه فرنگی و فلفل ، گیاهان زینتی : انواع گل های شاخه بریده رز، آنتوریوم ، ژربرا و .. و میوه ها: توت فرنگی.

طراحی و تجهیز گلخانه در موارد آبیاری قطره ای ، سیستم های گرمایش گلخانه ، سیستم هیتربخاری گلخانه. سرمایش گلخانه ، فن و پد گلخانه ، پرده های انرژی سیوینگ و کنترل انرژی گلخانه ، دستگاه های کنترل اقلیم و آبیاری و کلیه موارد درخواستی

واحد تحقیق و توسعه شرکت آماده ارایه خدمات فنی و مهندسی و نوآوری های جدید صنعت گلخانه ای درزمینه سازه و تجهیزات و مدیریت انواع محصولات گلخانه ای است.

شرکت گل سبز فرداد میثاق مجری انواع سازه و تجهیزات گرمایشی، سرمایشی، سیستم های آبیاری و تغذیه گیاهی، سایه انداز، توری های ضد حشره استاندارد و کنترل محیط واقلیم ….ارایه می نماید.